@ Foto header Sandra Hoogeboom Fotografie

ARTI LAB

 

 

Naast de jaarlijkse grote voorstelling  heeft ARTI ook het ARTI- LAB.

 

Binnen het ARTI- LAB kan elk ARTI-lid zijn/haar theatrale ideeën uitproberen, waarna er een productie tot stand moet komen onder leiding van een professional.

De spelers moeten zelf een cast, regisseur en stuk samenstellen.

ARTI heeft voor producties een kleine financiële ondersteuning.

Het ARTI-LAB brengt al vele jaren succesvolle producties die op vele eenakter-festvals worden gespeeld. Voorbeelden zijn;  'O O verleden', 'Koekjes',  'De Meiden' 'Opheilia', 'Sweety', "Koffie Verkeerd' en 'Mighty Society 1'. 

 

 

ORGANISEER JE ZELF EEN EENAKTERFESTIVAL; LAAT EEN BERICHT ACHTER BIJ CONTACT, WE SPELEN GRAAG OP VERSCHILLENDE LOCATIES MET ONZE KLEINE PRODUCTIES.

OOK IN 2022 - 2023 NIEUWE LAB IN DE MAAK

 

Behalve de gewone LAB hebben we voor de spelers die in de zomer ook graag door willen repeteren/spelen de zomerlab. Altijd handig gezien in het najaar ook menige eenakterfestival wordt gespeeld.

 

Ook dit seizoen spelen Edwin Suurenbroek, Fenny Schouwink, Gerda Westerdijk en Yvonne Heatlie een zomerlab. Een stuk geschreven door Edwin.

Denk aan een typische verjaardag, denk aan een zwaar geheim... en tja verder is het nog even te vroeg om meer te vertellen. Jaap Ypenburg regisseert de eenakter en we denken dat we in november speelklaar te zijn.