@ Foto header Sandra Hoogeboom Fotografie

ARTI LAB

 

 

Naast de jaarlijkse grote voorstelling  heeft ARTI ook het ARTI- LAB.

 

Binnen het ARTI- LAB kan elk ARTI-lid zijn/haar theatrale ideeën uitproberen, waarna er een productie tot stand moet komen onder leiding van een professional.

De spelers moeten zelf een cast, regisseur en stuk samenstellen.

ARTI heeft voor producties een kleine financiële ondersteuning.

Het ARTI-LAB brengt al vele jaren succesvolle producties die op vele eenakter-festvals worden gespeeld. Voorbeelden zijn;  'O O verleden', 'Koekjes',  'De Meiden' 'Opheilia', 'Sweety', "Koffie Verkeerd' en 'Mighty Society 1'. 

 

 

ORGANISEER JE ZELF EEN EENAKTERFESTIVAL; LAAT EEN BERICHT ACHTER BIJ CONTACT, WE SPELEN GRAAG OP VERSCHILLENDE LOCATIES MET ONZE KLEINE PRODUCTIES.

OOK IN 2021 - 2022 NIEUWE LAB IN DE MAAK

Door de pandemie zijn er al enige tijd geen eenakter festivals, huiskamer voorstellingen e.d.

 

Langzamerhand komt alles gelukkig weer op gang en zo ook de plannen om een ARTI LAB op te zetten. We zijn druk bezig met het opzetten van onze eigen eenakterfestival die we 27maart 2022 gaan organiseren in het Polanentheater.

 

Bij dit festival zal Mary Boekhorst haar monoloog 'Verdwaald'. geschreven door en onder regie van Frank Roumen (bekend bij ARTI  met bijvoorbeeld de productie Dikke Vriendinnen), aan het publiek laten zien. 

 

Synopsis 'Verdwaald';

 

Alberta houdt van haring, van kruiswoordpuzzels en van toevallige gesprekjes.

Ze spaart kalenders en agenda’s. En ze schrijft. Alberta schrijft alles op.

 

Zolang ze haar harinkies kan eten en een beetje kan praten met deze of gene gaat het goed met haar, maar soms is hij de weg kwijt. Soms kan ze even niet meer op de woorden komen of weet ze niet meer waar ze is. Alberta voert een oneerlijke strijd…