@ Foto header Sandra Hoogeboom Fotografie

Geachte heer/mevrouw,

 

 

 

Toneelgroep ARTI is al 100 jaar actief in het Amsterdamse amateurtoneel. Per jaar streven wij ernaar om drie voorstellingen te ontwikkelen en op de planken te brengen. Steeds zijn dit nadrukkelijk vernieuwende toneelstukken. Daar staat de vereniging ook om bekend. Met het aanpassen van de subsidiegelden wordt het voortbestaan van ARTI echter bedreigd.

 

In het hart van onze filosofie ligt de overtuiging dat ARTI toegankelijk moet zijn voor ieder talent, ongeacht de persoonlijke financiële draagkracht. Laagdrempelige contributie is daarom essentieel. Op zaalhuur, kleding en regie is nauwelijks besparing mogelijk. De uitgaven stijgen fors en de inkomsten stijgen niet mee.

 

Wij zetten nu onze hoop op onze vrienden: Sponsor cultuur en wordt vriend of vriendin van ARTI!

 

Als vriend of vriendin van ARTI (particulier of bedrijf) kiest u voor cultuur. Met een eenmalige of periodieke financiële ondersteuning maakt u het letterlijk mogelijk dat ARTI blijft voortbestaan. Een bedrijf kan deze sponsoring van de belasting aftrekken.

 

In ruil voor uw steun ontvangt u een gratis toegangskaart voor een van onze voorstellingen en wordt uw bedrijfslogo (met doorklik link) prominent op onze website geplaatst.

 

De minimale bijdrage is € 50,00, meer mag natuurlijk altijd.

 

Interesse gewekt/nog vragen?

 

Mail dan naar: toneelgroep.arti@mail.com met de volgende gegevens;

 

- uw naam

 

- uw e-mailadres

 

- Het sponsorbedrag (het minimum bedrag is € 50)

 

- Of u een doorkliklink van uw bedrijf op de ARTI site wenst - en zo ja naar welk adres

 

- Of u op de hoogte wilt blijven via onze nieuwsbrief

 

Mocht u dit formulier ook op papier willen hebben, onder vindt u de link voor het pdf bestand.

 

Van ons ontvangt u nog een bevestigingsmail waarop, naast onze dankbetuiging, ook het IBAN nummer van ARTI vermeld staat.

 

Met hartelijke groet, toneelgroep ARTI